Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya a la Copa del Món

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 18921
19.07.2012

FIPPACatalunya a la Copa del Món

Del 24 al 26 d’agost es jugarà al camp del P&P Royal Meath de la localitat irlandesa de Clonee, la IV Copa del Món de Pitch & Putt per Equips


Catalunya a la Copa del Món

 

Del 24 al 26 d’agost es jugarà al camp del P&P Royal Meath de la localitat irlandesa de Clonee, propera a Dublín, la IV Copa del Món de Pitch & Putt per Equips. Els equips participants seran: Alemanya, Andorra, Austràlia, Catalunya, Galícia, Gran Bretanya, Holanda, Irlanda, Noruega, Portugal, Suïssa i Xile.

De les tres edicions anteriors les dues primeres van ser guanyades per Catalunya i en la darrera, jugada en el 2008 a la localitat holandesa de Papendal, la victòria  va ser per Irlanda.

L’objectiu de la selecció catalana és tornar a ser campions del món malgrat que serà molt complicat  guanyar als irlandesos en jugar a casa i en un tipus de camp molt adaptat al seu joc. Per arribar-hi el primer repte és el 24 d’agost  on els catalans hauran de jugar molt bé en la ronda prèvia que definirà qui juga el quadre dels 8 millor equips i quins encreuaments es defineixen. Quedar en quart lloc o posteriors podria significar trobar-se a Irlanda prèviament a les semifinals o final. 

L’equip de la Federació Catalana estarà composat per Fernando Cano del P&P Gualta, Marc Lloret del P&P Platja d’Aro i Antonio Penalva del P&P Can Rafel. El seleccionador serà Xavier Ponsdomènech qui ha estat present en totes les edicions anteriors de la Copa del Món.

Fernando Cano és el vigent campió del món individual de Pitch & Putt jugat en el 2009 a la Grande Motte a França. També va jugar en l’equip que va guanyar la Copa del Món a Teià en el 2006 i del que va guanyar el Campionat d’Europa 2010 a Lloret de Mar.

Marc Lloret va ser integrant dels dos equips que van guanyar la Copa del Mon en el 2004 a Sardenya i en el 2006 a Teià. En Marc també destaca per haver guanyat cinc Campionats de Catalunya individuals.  

Antonio Penalva va destacar en el 2011 per fer una gran temporada i guanyar el Rànquing de Catalunya Absolut que el definia com a millor jugador català de l’any. En el 2008 també va guanyar el Campionat de Catalunya Dobles. Aquesta serà la seva primera gran competició internacional per equips.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC