Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25078
24.11.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Xavier Ponsdomènech guanya el Rànquing de Gualta

    

El cap de setmana de tots Sants es va disputar la 8ena i penúltima prova del Rànquing FCPP al Pitch & Putt Gualta (Girona), hi van participar 104 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El millor resultat el va fer el Xavier Ponsdomenech (P&P Papalús) amb 7 cops sota par, seguit del jugador local Daniel Giménez  amb 2 cops més. La millor jugadora femenina va ser la Pilar Montero (P&P Vallromanes) que va fer 58 cops, la categoria sènior la va guanyar el local  Juan Martínez amb el par del camp i la categoria handicap absolut, el Xavier Ponsdomenech. Les categories handicap sènior i femení, les van guanyar l’Antonio Serra (P&P Can Cuyàs)  i la Maite Viladecans (Forraires) respectivament.

Pel que fa a la classificació general a falta d’una prova, lidera provisionalment la taula el Marc Lloret (P&P Platja d’Aro) amb 315 punts, seguit de l’actual Campió de Catalunya Sènior, el Josep Martínez (P&P Gualta) amb 295, els mateixos punts que l’Eric Puig (P&P Franciac). La categoria sènior està encapçalada pel Josep Martínez amb 323 punts, seguit de l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 306, la femenina la lidera la Pilar Montero amb 337 , seguida de l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 297 punts. Pel que fa a les categories handicap absolut i sènior està encapçalada pel Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb 261 punts i la femenina per la Pilar Montero.

La propera prova que es jugarà els dies 28, 29 i 30 de novembre al P&P Hcp 1, serà l’última del Rànquing FCPP 2014, un cop finalitzada quedaran definits els guanyadors d’aquest any.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC