Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25079
24.11.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Francisco Manuel Vallespí Campió de Catalunya de 2ª categoria

 

Els dies 7, 8 i 9 de novembre es va disputar al P&P Can Rafel (Cervelló) la XIV edició del Campionat de Catalunya FCPP de 2ona categoria i a diferència d’altres anys s’ha premiat també al guanyador/a de categoria superior dins la mateixa competició. Hi van participar en total 82 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat es jugava a 54 forats, després de fer els 18 primers hi havia un tall que donava pas a disputar els 36 restants. El millor jugador de la primera volta va ser el jove Jordi Márquez (P&P Mas Nou) amb 3 cops sobre par, seguit del Juan Manuel Olmos (P&P 64), el Jordi López i el Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb un cop més. El tall per poder participar a la segona part del Campionat va quedar a 68 cops.

El diumenge a les 9h del matí amb temperatures força fresques s’iniciava la segona volta de la competició, el millor resultat el va fer el Salvador Joaquin amb 58 cops, seguit del Francisco Manuel Vallespí amb un cop més. Després d’aquesta volta Márquez seguia sent líder provisional de la classificació general, seguit de Jordi López i Francisco Manuel Vallespí. Raquel Santiago liderava la taula de la categoria superior.

Al voltant de les 13:30h s’iniciava l’ultima i definitiva volta que definiria els guanyador/es d’aquest any 2014. Vallespí, que ja estava posicionat a la part alta de taula va fer una bona tercera volta, que va fer que es proclamés Campió de Catalunya de 2ona Categoria amb un total de 180 cops acumulats, seguit del Jordi Márquez amb 181. Raquel Santiago es va proclamar Campiona de la Categoria superior amb un total de 194 cops.


La classificació final va quedar de la següent manera:

  • Campió 2ª categoria: Francisco Manuel Vallespí
  • Sotscampió 2ª categoria: Jordi Márquez
  • 3er classificat 2ª categoria: Joaquin Aguaza
  • 4art classificat 2ª categoria: Jordi Lopez
  • 5è classifcat 2ª categoria: Sergi LLonch
  • 1era classificada categoria superior: Raquel Santiago
  • 2ona classifcada categoria superior: Mª Teresa Sauvalle

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC