Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25081
24.11.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 40 - Novembre 2014

Jugades les Copes Territorials 2014

El dia 22 de novembre es va disputar la Copa Territorial 2014 en els quatre territoris i les seus van ser, el P&P Montseny (Barcelona), al P&P l’Ampolla (Tarragona i Terres de l’Ebre), al P&P bonÀrea (Lleida) i al P&P Mas Pagès (Girona), hi van participar un total de 214 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Es va jugar amb mides catalanes i sota la modalitat individual medalplay. Aquesta prova  donava plaça a participar a la  final dels Combinats Territorials, als  9 millors jugadors categoria scratch, a les 3 millors femenines, als 3 millors jugadors sèniors i als 3 millors participants de la categoria juvenil. La Final de Combinats Territorials serà una competició Matxplay que enfrontarà als equips dels quatre territoris el proper mes de desembre i es disputarà a terres de ponent concretament, al P&P Lleida.

Al P&P Montseny els millors jugadors van ser, el Rafael Merino (P&P Tennis Mora) que va fer 49 cops, seguit de Marc Herman (P&P Teià), Agustí Pujol (P&P Hcp1), Josep Ribas (P&P La Garriga) i Enrique Jaén (P&P Can Rafel)  tots ells amb 53 cops. La millor femenina va ser la Carlota Serra (P&P Tennis Mora) amb 2 cops sobre par, el Francisco Arévalo (P&P Can Rafel) va guanyar la categoria sènior amb el par del camp, el millor juvenil va ser l’Andres Canal (P&P Hcp1) amb 60 cops.

Pel que fa al P&P l’Ampolla el millor resultat en categoria absoluta el va fer el Jose Luís Prats (Vilafortuny –Font Gili Industrial)  amb 3 cops sota par, seguit del Colin Paul (Fora Límits) amb un cop més. El millor resultat sènior el va fer el local Jose Luís Rodriguez amb el mateix resultat.

Al P&P bonÀrea va ser el camp on hi va haver més participació, els jugador locals Jordi Zamora i el Jaume Castella son els que va fer el millor resultat amb 6 i 4 cops sota par respectivament. Pel que fa a la categoria femenina la millor va ser l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 2 cops sota par. En la categoria sènior va guanyar el Pepe Garcia (P&P Vall d’Ordino) amb un cop sobre par i la categoria juvenil la va guanyar el jugador del P&P Lleida Joel Moscatel amb 53 cops.

Al P&P Mas Pagès, el millor va ser el Martí Pedrero amb 48 cops, seguit de l’Enric Elias (P&P Castelló) amb 3 cops més. Entre els jugadors de la categoria sènior va guanyar el Ramón Pallarés amb 2 cops més i la millor femenina va ser la Pepita More (P&P Can Pascual).

El diumenge 14 de desembre es disputarà la Final dels Combinats Territorials. A l’any 2012 va guanyar Barcelona i al 2013 Tarragona.