Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28318
04.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

S’inicia l’Interclubs Femení 2016

   

El diumenge 17 de gener amb temperatures hivernals es va disputar la 1era prova de la VIII edició de l’Interclubs Femení ACPP a Sant Cebrià (zona Nord), a Teià (zona Centre) i a Portal del Roc (zona Sud), en aquesta edició hi participen un total de 30 equips i més de  180 jugadores.

Igual que anys anteriors es juga sota la modalitat fourball medalplay i mides catalanes, cada jugadora de la parella juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat. De tres parelles que formen l’equip se’n descarta la pitjor targeta de joc.

A la zona Nord el millor resultat el van fer les jugadores del P&P Peralada, Martina Kostalikova i la Maria Isabel Vidal que van fer el par del camp, seguides de les jugadores del P&P Franciac, Carla Puig i Marta Farrés amb un cop més. L’equip guanyador de la prova va ser el P&P Peralada Femení amb 110 cops, seguit de Franciac Blau amb un cop més. El guanyador de la categoria handicap van ser l’equip gironí Fem Gualta (P&P Gualta) amb 99 cops.

Al P&P Teià el millor equip va ser l’Olewer Hcp1, que van fer 105 cops, gràcies al bon resultat de la parella González i Sorrosal que van fer 4 cops sota par. En segona posició va quedar Vallromanes Femení amb 110 cops.  L’equip guanyador de la categoria handicap va ser el Club Esportiu Lopi amb 103 cops.

I a la zona Sud la millor parella va ser la local Dolores Alcázar i Cristina Soler amb 4 cops sota par, seguides de la Maria del Carmen Valls-Taberner i la Pepita Bacardit (P&P Can Cuyàs) que van fer el par del camp. L’equip guanyador de la prova va ser Portal del Roc Femení amb 109 cops, seguit de Can Cuyàs amb un cop més, guanyador també de la categoria handicap.

La segona prova serà el dia 6 de febrer a Franciac, La Garriga i El Vendrell.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos dels equips


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC