Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya guanya la semifinal per 4,5 a 0,5 contra Gran Bretanya a la Copa del Món 2016

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 29560
02.07.2016

FIPPACatalunya guanya la semifinal per 4,5 a 0,5 contra Gran Bretanya a la Copa del Món 2016

Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz són els jugadors que representen a Catalunya a la Copa del Món de Pitch and Putt 2016 que es juga aquest cap de setmana a la Xixerella d'Andorra

Catalunya guanya els 3 partits individuals contra Gran Bretanya, guanyant el total de la semifinal per 4,5 a 0,5 contra Gran Bretanya i jugarà demà diumenge la final de la Copa del Món 206

Enfrontaments a la 2a i última ronda de semifinals Catalunya - Gran Bretanya:

Catalunya a semifinals amb Gran Bretanya guanya el partit foursome i empata el partit individual

Enfrontaments a la 1a ronda de semifinals Catalunya - Gran Bretanya:

 

Catalunya guanya 2 dels 3 individuals als quarts de final contra França i s'enfrontarà a Gran Bretanya a semifinals

  

A falta de la jornada de dissabte, tots els partits de quarts de final empatats a 1

    

    

Marc Lloret i Enric Sanz guanyen el partit en modalitat foursome davant de França i Josep Martínez perd el seu partit individual tot i fer 9 birdies per arribar al forat 17 perdent d'un forat. Dissabte al matí es juguen els 3 partits individuals que decidiran els quarts de final.

Enfrontaments de quarts de final


Resultats finals al strokeplay que defineix el quadre de joc.

Irlanda Guanya amb 26 sota par seguida per Catalunya amb 15 sota par.

Catalunya jugarà contra França a quarts de final.


Els 36 forats que es juguen divendres en modalitat strokeplay individual serviran per definir el quadre d'emparellaments.

Un cop jugats els primers 18 forats, Irlanda encapçala la classificació amb dos resultats de 9, 8 i 4 cops sota par seguida per Catalunya amb 5, 4 i 1 cop sota par. Aquests resultats són provisionals a falta de la segona volta strokeplay. Dels 6 resultats totals per equip, es descartarà el pitjor resultat.


Sortides dels 36 forats strokeplay de divendres al matí per definir el quadre d'emparellaments:


 
Fotografies de la Cerimònia d'Inauguració


El proper cap de setmana del 1,2 i 3 de juliol es jugarà al camp de la Xixerella d’Andorra la Copa del Món de Pitch & Putt en el marc de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA).

El camp andorrà ja va ser seu del Campionat d’Europa per Equips l’any 2014 on Catalunya va derrotar a la final a Holanda.

En la  Copa del Món 2016   participaran les Seleccions d’Andorra, Catalunya, Chile, França, Galícia, Gran Bretanya,  Irlanda, Noruega, País Basc i Suïssa.

En les quatre edicions anteriors Catalunya va guanyar l’any 2004 a Chia Itàlia i l’any 2006 a Teià. Irlanda va gunyar les edicions del  2008 a Papendal, Holanda i del 2012 al Royal Meath d’Irlanda. La cinquena edició pot decidir quin dels dos equips favorits Irlanda o Catalunya passa a tenir tres victòries.

La selección catalana estarà composada per Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz. Marc Lloret ja va formar part dels equips del 2004 i 2006 que van quedar campions del món. Xavier Ponsdòmenèch será el capità seleccionador.

El divendres es jugaran 36 forats que definirán el quadre d’encreumanets de la competició i els equips caps de sèrie. Posteriorment entre divendres i dissabte es jugaran quarts i semifinals. Diumenge es jugarà la final i la resta de partits per decidir les posicions finals. Tots els encontres del quadre es juguen a cinc punts que defineixen per quatre partits individuals en la modalitat de forats i un per parelles també per forats.


Els jugadors catalans entrenant avui dijous al camp de la Xixerella d'Andorra

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC