Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 68 - Maig 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32077
31.05.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 68 - Maig 2017

Portal del Roc guanya i Gualta segueix líder

 

El passat cap de setmana 6 i 7 de maig es va disputar la 4ª prova del Campionat de Catalunya per Equips de pitch & putt a diferents seus d’arreu de Catalunya.

Els equips de màxim nivell van jugar al P&P Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys). Els 12 millors equips de la classificació general van fer-ho el dissabte, on el protagonista de la jornada va ser el vent, aspecte que va fer que no hi haguessin grans resultats. El diumenge, sense vent, el recorregut es mostrava més fàcil. El millor resultat individual el van fer l’Adrian Sanchez (El Vallès) i el Marc Torres (Badalona) amb 2 cops sota par, seguit d’un triple empat a 53 cops entre, David Valera (Portal del Roc), Josep Ramon Portell i Fernando Cano,  companys de Gualta. Pel que fa a les parelles, les millors van ser Wenceslao Barragan / Oscar Martín (Roc 3), Marçal Moré / Marti Moreno (Franciac) i Tomas Mendez / Carles Torrus (HCP1) totes amb 48 cops. Pel que fa a la classificació per equips de la prova va guanyar-la Portal del Roc amb 215 cops i en segona posició Cantera Badalona amb als mateixos cops.

La classificació general està encapçalada per Gualta Grup Escrivà Interiors amb 326 punts, seguit de l’equip de Sant Vicenç de Montalt amb 302 i en tercera posició Callejeros amb 248.

La resta de divisions estan encapçalades per: Papalús (2ª divisió Est), Can Cuyàs 1 (2ª divisió Oest), Albatros (3ª divisió Est), La Trattoria Urgell (3ª divisió Oest), Sant Cebrià Rusky Team ( 4ª divisióª centre Sud G-1),  Bétulo (4ª divisió Centre Sud G-2) i Quimriera.com (4ª divisió Nord). La propera jornada serà els dies 3 i 4 de juny.

 

Classificacions

Horaris 5a jornada


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC