Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt més ferroviari

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 32266
26.06.2017

Altres NotíciesEl Pitch & Putt més ferroviari



El Pitch & Putt i els seus valors són un marc incomparable perquè les empreses aprenguin a cooperar i a crear sinergies entre els seus treballadors. Una oportunitat per a donar a conèixer el nostre esport.

Per aquest motiu, el proper dimecres 28 de juny el clúster del sector ferroviari de Catalunya, Railgrup, celebrarà la seva Assemblea General 2017 al Pitch & Putt Can Rafel, un dels nostres camps associats.

Un acte on hi participaran els socis del Clúster, importants càrrecs de les corporacions del sector ferroviari; empreses com SIEMENS, Ferrocarrils de la Generalitat de la Catalunya (FCG), 3M, Applus+, DHL, TRAM, etc.

Una assemblea amb punt i final Pitch & Putt

Una jornada on el Pitch & Putt hi tindrà un paper destacable. Per acabar el dia, i afavorir les sinergies empresarials entre els assistents, el networking i el team building, es realitzarà una partida per concloure l’acte amb bon humor.

Una molt bona ocasió per donar a conèixer un esport que és marc ideal per aquest tipus d’actes, gràcies als seus valors en clau cooperació, amistat, sociabilitat..

Des de la Federació ens agradaria animar a tots els camps a promoure activitats com aquesta, per poder seguir fent créixer el nostre esport i donar-lo a conèixer a totes les empreses catalanes.


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC