Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya 2ª al Quadrangular Internacional jugat a Galícia

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 32517
30.07.2017

FIPPACatalunya 2ª al Quadrangular Internacional jugat a Galícia

Catalunya perd la final davant França per 5,5 a 6,5 al Quadrangular Internacional jugat a Galícia

Catalunya 2ª al Quadrangular Internacional jugat a Galícia

El cap de setmana del 29 i 30 de juliol es va jugar el Quadrangular Internacional al camp del Pilar, a la localitat de Sarria, Lugo. Els membres de la Selecció Catalana de Pitch and Putt escollits per mèrit esportius recents eren: Marçal Moré, Eric Puig, Joan Poch, Josep Martínez, Jaume Vidal, Javier Gamero, Miquel Porta i Nil Peiró.

El dissabte al matí es jugava una primera volta strokeplay amb 4 jugadors en format individual i 4 jugadors en format parelles, comptant les 5 millors targetes de joc. La Selecció Catalana començava amb força amb un resultat d’equip de 23 sota par, seguida per l’amfitriona Galícia amb 19 cops sota par, França amb 12 cops sota par i finalment el País Basc amb 20 cops sobre par.

La volta classificatòria definia les semifinals que enfrontaven a Catalunya amb el País Basc i a Galícia amb França. La semifinal es jugava a dues rondes, una primera ronda de parelles foursome i una segona ronda individual. Catalunya guanyava amb autoritat el seu enfrontament per 12 a 0, però a l’altra semifinal, França donava la sorpresa davant de l’equip local, primer a l’empatar en modalitat de parelles i després a l’imposar-se als individuals per un resultat global de 7 a 5 que no es va decidir fins als cops finals de cada partit.

La final que enfrontava a Catalunya amb França es jugava diumenge amb el mateix format de doble ronda, primer amb parelles foursome i després individual. Catalunya va dominar amb autoritat els partits de parelles, però ja es podia notar la millora respecte a anteriors edicions de la Selecció Francesa al arribar molts partits a decidir-se en els últims cops.

La ronda individual de la final va ser decisiva per decantar la balança a favor de França per un ajustat 6,5 a 5,5 on en els últims moments de cadascun dels últims partits, el marcador canviava constantment de color. El joc dels francesos es va imposar en aquests últims cops i deixava a Catalunya sense poder guanyar per tercera vegada consecutiva el títol i tenint que conformar-se amb una 2ª posició. Completava la classificació la 3ª posició de Galícia i tancava la classificació l'equip del País Basc.

Al camp seu de la competició es va fer l’entrega de premis comptant amb la presència del regidor d’esports del municipi de Sarria i del President de la Federació Internacional de Pitch and Putt, en Víctor Moscatel.

La propera edició de la competició de caràcter anual es jugarà l’any 2018 a Catalunya.


Enllaç a la web de la FIPPA

Àlbum de fotografies a Facebook


Nota de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC