Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Previsió meteorològica del cap de setmana a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2017

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 32848
14.09.2017

Campionats de CatalunyaPrevisió meteorològica del cap de setmana a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2017

La fase prèvia del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2017 finalitzarà aquest diumenge.
Davant de la previsió meteorològica de pluja per divendres a la zona de La Figuerola, seu de la fase prèvia del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2017, el Comitè Organitzador informa que els jugadors que tenen horari de sortida per divendres, poden segons Reglament canviar d'horari per dissabte o diumenge en qualsevol moment abans de les 16:00 de divendres.

En cas de mantenir el seu horari de sortida per divendres, poden donar-se les següents situacions: 

a) Els jugador poden jugar normalment la seva volta i el seu resultat serà vàlid per la competició. 
b) Els jugadors no poden iniciar la competició i per tant podran apuntar-se a qualsevol dels horaris previstos de dissabte o diumenge. 
c) Els jugadors comencen a jugar la seva volta el divendres però no poden finalitzar-la havent jugant 9 forats o més. Els jugadors poden escollir dissabte o diumenge en els horaris previstos per la competició per tal de finalitzar la seva volta. Els forats jugats el divendres són vàlids. 
d) Els jugadors comencen a jugar la seva volta el divendres però no poden finalitzar-la havent jugant menys de 9 forats. Els jugadors poden escollir dissabte o diumenge en els horaris previstos per la competició per tal de jugar novament la seva volta. Els forats jugats divendres no són vàlids. 

En cap cas les voltes de divendres s'ajornaran per altres dates no indicades aquí, de forma que el diumenge finalitzi la fase prèvia de la competició permetent el normal desenvolupament de la fase final del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2017. 

L'àrbitre de la competició o el Comitè de Competició de la prova són els únics que poden definir si els jugadors poden o no continuar jugant en casos d'inclemències meteorològiques. 

Per avisar d'un canvi d'horari durant el dijous cal avisar a la FCPP. 
Per avisar d'un canvi d'horari durant el divendres cal avisar al camp de La Figuerola.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC