Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33014
06.10.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Disputada la 5ª prova de l’Interclubs Femení

 

El passat dissabte 16 de setembre es va disputar la 5ena prova de l’Interclubs Femení als camps de Peralada, Mas Gurumbau (Taradell) i El Vallès (Terrassa) i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la zona Nord van jugar al P&P Peralada a la comarca de l’Alt Empordà on hi van ser les nostre càmeres. Les millors parelles van ser la Núria Dalmau i l’Emilia González (P&P Franciac) i la Mª Encarnación Robledo i la Marta Fuster (P&P Mas Nou)  que van fer 4 cops sota par. Pel que fa als equips va guanyar el local P&P Peralada Femení amb 104 cops, seguit de Franciac Blau amb 105. Les Guilles de Franciac van guanyar la classificació handicap amb un bon resultat de 13 cops sota par. Franciac Blau va líder amb 480 punts, seguit de Can Pascual femení amb 414 i P&P Peralada Femení amb 382. Fem Gualta encapçala la classificació handicap amb 436 punts.

Els 12 equips de la zona centre van jugar al P&P Mas Gurumbau, comarca d’Osona i el millor resultat el va fer la Conchi Carballo i la Mònica Riera (P&P Vallromanes) amb 3 cops sota par, seguides de la Carolina González i la Mònica Bohigas (P&P Hcp1) amb un cop més. Vallromanes Femení amb  105 cops va guanyar la prova, seguit de Hcp1 Olewer amb 107. Vallromanes Nou es va emportar els 100 punts que les acreditava com a guanyador de la prova en la classificació handicap. La general l’encapçala Vallromanes Femení amb 490 punts, seguit de Hcp1 Olewer amb 442 i en tercera posició Pitch Vallromanes Tablao Cordobés amb 358 punts que es líder de la classificació handicap.

Al P&P El Vallès van jugar els equips de la zona sud, la millor parella va ser la local Gloria Ruiz i Conchita Serrano amb 3 cops sota par, seguides de les lleidatanes Marta Cucurull i Pepita Marrades (Green Team) amb 1 cop més. El guanyador va ser el Femení Valles amb 105 cops i en segona i tercera posició Portal del Roc i Can Rafel Femení amb 108. Can Rafel Femení va guanyar la classificació handicap amb 97 cops. Green Team lidera la classificació Scratx amb 414 punts, seguides de Portal del Roc amb 390 i en tercera posició Vendrell Ladies amb 388.

La propera prova ja serà l’ultima de la fase regular i es jugarà el dia 8 d’octubre a Can Pascual (Arbúcies), Teià i Can Cuyàs.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC