Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33234
02.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Rolf Kwant i Rinus Huberts Campions del l'International Pairs 2017

El cap de setmana 14 i 15 d’octubre es va disputar l’International Pairs al P&P Lleid, competició del calendari de la federació internacional de pitch & putt (FIPPA).Hi van participar 114 jugador/es de diferents nacionalitats Irlanda, Holanda, País Basc, Andorra i Catalunya. L’International Pairs és una competició a 54 forats i es juga per parelles en 3 modalitats de joc, la foursome cada jugador/a executa un cop, la greensome cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la fourball on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat de les dues boles. Es va jugar sota les regles FIPPA, els jugadors poden portar un màxim de 3 pals, 2 ferros i el putter i amb les distàncies màximes de 90 metres per forat.

El divendres va ser jornada d’entrenaments i el dissabte es  van disputar els primers 36 forats. La primera volta de la competició es va jugar sota la modalitat foursome la més exigent de totes, el millor resultat el van fer els holandesos Rolf Kwant i Rinus Hubewrts  amb 47 cops, seguits dels locals Salvador Moliner i Ramon Jardí  i Jaume Vidal i Enric Sanz (P&P Tennis Mora) amb un cops més.

Després de que els participants agafessin forces, al voltant del migdia va començar la segona volta de la competició la greensome, per la primera posició va haver un quàdruple empat a 46 cops entre Kwant/Rinus, Sergi Chaves (CE Par 2008) / John Frederick Evans (P&P Sant Cebrià), David Riera (Roc3) / Joel Moscatel (P&P Lleida) i Jose Manuel Pascual / Agustín Redondo (P&P Tennis Mora). Al final de la primera jornada de competició encapçalaven la classificació general Rolf Kwant i Rinus Huberts amb un total de 93 cops, seguits del Salvador Moliner i Ramon Jardí amb 96 i amb un cop més, Chaves i Evans, Adrian Serban i Anto Cavanagh i Vidal i Sanz.

El diumenge a primera del matí es va disputar l’última i decisiva volta del campionat sota la modalitat fourball, el millor resultat el van fer els irlandesos Lian O’Donovan i Pacelly Darcy i els catalans Daniel Stuart (P&P Can Rafel) i David Solé (P&P Cambrils) amb un gran resultat de 13 cops sota par. Kwant i Huberts van fer 10 cops sota par, resultat que els va conduir al capdavant de la classificació final amb un total acumulat de 137 cops i van  aixecar el trofeu que els acreditava com campions de l’Internacional Pairs 2017. Cal destacar el gran nivell de joc dels participants.

La classificació final va quedar completada de la següent manera:  2ons classificats: Lian O’donovan i Pacelly Darcy amb 141 cops, 3ers classificats: Sergi Garrido i John Frederick Evans amb 142 cops i en 4arta i 5ena posició: Daniel Stuart Coleman i David Solé i Jose Manuel Pascual i Agustín Redondo amb 143 cops. La Gloria Ruiz i el Ricard Morat van guanyar la classificació de parella Mixta amb 149 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus i la cerimònia de cloenda.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

Notícia a l’Esportiu:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC