Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46852
05.10.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 128 - Setembre 2023

Franciac i Sant Cebrià es jugaran el títol

El primer cap de setmana de setembre es va jugar la 7ena i penúltima prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP a diferents seus d’arreu de Catalunya Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Teià, El Vallès (Terrassa), Mas Nou (Platja d’Aro), Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) i Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Va ser la primera prova després del període de vacances estiuenques encara que les temperatures no eren les habituals  per l’època de l’any que ens trobem, cel emboirat i temperatures no massa altes. Entre totes les 4 divisions hi van participat 147 equips i més de 1150 jugador/es.

Els equips de més nivell els de primera divisió, van jugar al P&P Mas Pagès a la comarca del Pla de l’Estany. Hi van participar 18 equips i 144 jugador/es. La meitat 72, van jugar en modalitat individual i la resta, 36 parelles van fer-ho sota la modalitat fourball (cada membre de la parella juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat).

El Xavier Ponsdomènech (Sant Cebrià Blau Casa Carlos) va guanyar la classificació individual amb 8 cops sota par, seguit del Lluís Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria) amb un cop més i tercer va quedar el jugador de Can Cuyàs Hole in One amb 48. Entre totes les parelles les millors van ser les dos de l’equip Gualta Plus Costa Brava amb 45 cops cada una, els protagonistes van ser Josep Gurillo / Pedro Samblas i Juan Paz / Jordi Corominas, amb un cop més i ocupant la tercera posició va quedar Joan Poch i Marçal Moré (Franciac). Entre els 18 equips, el guanyador de la prova  va ser Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 200 cops i unes targetes de joc de 46, 51 i 54 les individuals i 49 la parella, la segona posició va ser per l’equip de les terres de Lleida Urgell Pitch La Trattoria amb un cop més i tercer Gualta Plus Costa Brava amb 203.

Pel que fa a la classificació general, està força oberta per a la lluita cap al títol. Només hi ha dos equips que tindran opció de victòria final. Son Franciac i Sant Cebrià Blau Casa Carlos, que es situen primer i segon de la classificació general amb 572 i 568. Per tant qui quedi per davant de l’altre equip en la classificació final serà l’equip campió de Catalunya.

Els equips capdavanters de la resta de divisions son: 2ª div. Est: Chicago Golf Club P&P Teià, 2ª div. Oest: Portal del Roc, 3ª div: Est: Swing Montseny, 3ª Div. Oest: Los Gallitos,ª div. Nord: Albatros Fornells, 4ª div. C-G-1: La Hp1neta,  4ª div. C-G-2: The Golf Trotters i 4ª div. C-G-3: Mare Nostrum Hcp1.

La propera prova serà l’ultima del Campionat de Catalunya per equips FCPP – Interclubs ACPP 2023 i es jugarà els dies 16 i 17 de setembre, sabrem els nom dels equips campions d’enguany i es jugarà a Lleida, Franciac (Caldes de Malavella), Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Fornells (Fornells de la Selva), Bellpuig (Lleida), Castelló - Empuriabrava, La Garriga,  Montseny (Gualba) i Teià al Maresme.

Un cop acabada la competició es farà l’entrega de trofeus a tots els equips guanyadors.