Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47054
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Catalunya guanya a Irlanda a la Challenge Cup

 

El divendres 20 d’octubre es va jugar la Challenge Cup 2023, el matx que enfronta a Catalunya i Irlanda des del 1997. La seu de la competició va ser el Pitch & Putt El Montseny a Gualba a la comarca del Vallès Oriental.

Es la segona edició on s’enfronten les dues categories juntes la femenina i la juvenil. Era una competició Matxplay, es juga per forats i no per cops.  Els jugador/es que van representar a Catalunya van ser Jan Bernet, Yago Izquierdo, Nil Arigas, Biel Cabanes, Clara Martínez i Martí Luja en la categoria juvenil  i per la femenina Marta Cucurull, Marta Fuster, Glòria Ruiz, Soraya Lassal, Mª Angels Taulats i Conchi Carballo. Tota/es els participants es van guanyar la plaça per rànquing esportiu. El seleccionador català era el Xavier Ponsdomenech qui va fer de capità dels juvenils i Lluís Fernández va fer de capità femení.

A la competició hi havia per a selecció juvenil i femenina 12 punts en joc, 3 en parelles fourballs, 3 en parelles greensome i 6 punts en individuals.

A les 9h en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició i els primers enfrontaments van ser els de parelles i es van jugar sota la modalitat Fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat) va guanyar Catalunya per 2 a 1 la categoria femenina i 3 a 0 els juvenils.

La segona ronda es va iniciar al migdia i eren els enfrontaments per parelles els greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la categoria femenina va passar a ser empatada 3 a 3 i els juvenils guanyaven Catalunya 5.5  - Irlanda 0.5.

Tots/es els jugador/es van agafar forces, després de dinar havien de jugar-se els partits individuals, finalment la balança es va decantar cap a Catalunya les fèmines guanyaven a la selecció irlandesa per 7.5 a 4.5 i els més joves també per 9 a 3.

Finalment Catalunya va poder aixecar la Copa que els acreditava guanyadors de la Challenge Cup 2023 per un total de 16,5 a 7.5 acumulat. De les vuit edicions jugades Catalunya ha guanyat 3 vegades, sempre a casa i Irlanda 5.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyador/es i a tots els participants.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC