Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47055
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Franciac heptacampió del Trofeus Solius – Copa Catalunya

 

El cap de setmana 7 i 8 d’octubre es va jugar la XVIII edició de la Copa Catalunya - Trofeus Solius al Pitch & Putt Franciac a Caldes de Malavella. La Copa és una competició on hi participen els 8 millors equips del Campionat de Catalunya per equips de 1era divisió. Els equips participants van ser Sant Cebrià Casa Carlos, Franciac, P&P Badalona, Gualta Plus Costa Brava, Hcp1 Team, Urgell Pitch La Trattoria, Jugadors del Vallès i Roc 3. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Aquesta es una competició matxplay per equips, vol dir que es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA, es juga amb 2 ferros i un putter i les distàncies màximes dels forats han de ser de 90 metres. Es combinen la modalitat individual i la de parelles la foursome on cada jugador de la parella fa un cop alternatiu.

El dissabte a primera hora del matí van començar a jugar-se els primers enfrontaments per parelles i de cara al migdia van jugar els individuals. Com es habitual en aquest tipus de format van començar a haver-hi sorpreses, l’actual campió d’Interclubs Sant Cebrià Casa Carlos quedava eliminat per l’equip del  Roc 3, situat a la  8ena posició. Els equips que van passar  ronda i tenien opcions a aixecar la Copa de Campions eren, Roc 3, Gualta Plus Costa Brava, P&P Badalona i l’equip local, Franciac.  La resta d’equips es jugaven el lloc de la 5ena i a la 8ena posició.

A primera hora de la segona jornada del campionat, només quedaven per jugar els partits individuals de la segona ronda, els locals van eliminar a P&P Badalona i l’equip del P&P Gualta va guanyar l’enfrontament davant del Roc3.

Arribaven a la final 2 equips amb una llarga experiència  en aquesta competició, Franciac i Gualta Plus Costa Brava, l’equip local va guanyar per 6 a 3. Cal destacar que Franciac ha aixecat 7 vegades el Trofeu Solius 2005, 2011, 2015, 2016, 2017, 2021 i 2023. Els jugadors integrants del Franciac van ser: Eric Puig (capità), Francesc Pagès, Jordi Salvà, Marçal Moré, Emili Sanmartín, Joan Poch, Pol Saura, Jaume Vidal, Albert Sureda, Oriol Mas, Ricard Peraferrer i Xavier Fontanet.

El mateix cap de setmana es va jugava també la Copa Catalunya de 2ª divisió a Can Mascaró (La Palma de Cervelló) i la Copa de 3era i 4arta divisió al P&P Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú) els campions de cada una de les divisions van ser Camping Creixell P&P Cambrils de 2ª divisió i Swing Montseny de 3era i 4arta.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC