Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47056
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Green Team Urgell guanya la Copa Catalana Femenina 2023

    

El diumenge 8 d’octubre el Pitch & Putt el Vendrell va acollir la Copa Catalana Femenina. És una competició per equips on hi participen els 4 millors equips classificats de cada una de les zones de l’Interclubs Femení del 2023. Els equips participants al campionat van ser Green Team Urgell, Vallromanes Femení, Hcp1 Olewer, Vallromanes Tablao Cordobés, Mineres Hcp1, Portal del Roc, Sant Cebrià i Handiladies. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de P&P.

Es una competició Matxplay, no es juga per cops sinó per forats i sota la normativa EPPA, vol dir que les distàncies dels forats han de ser de 90 metres com a màxim i cada jugadora pot portar 2 ferros i el putter.

A les 9 en punt del matí amb un sol molt brillant i una temperatura molt agradable es va donar el tret de sortida a la competició. A cada equip hi havia 6 jugadores, 4 jugaven modalitat individual i una parella que jugaven en modalitat greensome (cada jugadora fa un cop de sortida, s’escull una bola i després un cop alternatiu) i 5 punts en joc.  Un cop jugada la primera de les tres rondes els equips que optaven al títol eren Green Team Urgell, Mineres Hcp1, Hcp1 Olewer i Vallromanes Femení. La resta d’equips lluitaven de la 5ena a la 8ena posició.

Al voltant de la les 12h del migdia començava la segona ronda, Green Team Urgell s’enfrontava amb l’equip Mineres Hcp1 i Hcp1 Olewer amb Vallromanes, actual campió de la Copa Femenina 2022. Green Team Urgell i Vallromanes van guanyar i passar ronda, es prometia una final amb un alt nivell de joc.

Les jugadores van dinar, agafar forces i descansar, de cara a les 16h de la tarda amb una forta calor s’iniciava la tercera i última ronda de la competició. Green Team Urgell i Vallromanes tenien 6 punts en joc i tots modalitat individual. Finalment el títol es va decantar per l’equip de la comarca de l’Urgell, Green Team Urgell que es va imposar  a Vallromanes per 4 a 2.

La classificació final va ser la següent: Campiones Green Team Urgell, subcampiones Vallromanes Femení, 3eres Mineres Hcp1, 4artes Hcp1 Olewer, 5enes Vallromanes Tablao Cordobés, 6enes Portal del Roc, 7enes Handiladies i 8enes Sant Cebrià femení.

Posteriorment es va fer l’entrega de medalles i trofeus a les campiones.

 

Resultats


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC