Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47060
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Núria Dalmau i Marc Lloret guanyen la Copa ACPP de Parelles Mixtes 2023

 

Del 27 al 29 d’octubre es va jugar la XVII edició de la Copa ACPP Parelles Mixtes al Pitch & Putt Platja d’Aro a la comarca del Baix Empordà, va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

És una competició a 54 forats i es van jugar 3 modalitats de joc per parelles, la fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa. Les parelles podien escollir dia i hora per la primera volta de la competició que es va jugar sota la modalitat fourball i per accedir a la segona part del campionat, la de diumenge havien de passar un tall perquè només jugaven les 36 millors parelles.

Entre divendres i dissabte hi van participar 192 jugador/es. En la primera volta la millor parella va ser la local Marc Lloret i Núria Dalmau (P&P Platja d’Aro), mare i fill que van fer un gran resultat de 45 cops, seguit dels germans Cucurull Lluís i Marta (P&P Bellpuig) amb un cop més i en tercera posició va haver-hi un empat entre l’Ester Castany i Jaume Vidal (Franciac) i la Purificació Montaña (Hcp1) i el Francisco Navarro (CE Par 2008) amb 47 cops.

No totes les parelles podien accedir a jugar la segona part de la competició, havien de passar un tall i el tall va quedar a 1 cop sota par.

Diumenge a les 9h en punt de matí es va donar el tret de sortida a la segona part del campionat. Es va jugar la volta greensome, el millor resultat el va fer la parella Dalmau Lloret amb 4 cops sota par, seguits del Josep Ramon Portell i Soraya Lassal (P&P Gualta) amb un cop més. Els líders un cop jugats 36 forats eren la Núria Dalmau i el Marc Lloret amb 95 cops acumulats, seguits dels germans Lluis i Marta Cucurull amb 100 cops i tercers i un cop més la Gloria Ruiz (Badalona) i el Pau Folguera (Bellpuig).

Quedava per jugar la tercera i decisiva volta del campionat sota la modalitat foursome, la més exigent de totes. El millor resultat el van fer la Glòria Ruiz i el Pau Folguera amb 2 cops sota par. Dalmau i Lloret van fer una tercera volta de 57 cops, però com duien un avantatge sobre els seus perseguidors van poder proclamar-se Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2023 amb un acumulat de 10 cops sota par. Cal destacar el llarg currículum esportiu del Marc Lloret, tres vegades Campió de Catalunya Absolut al 2009, 2006 i 2003 i tres Campió de Catalunya Matxplay al 2014, 2007 i 2006. Subcampió del Millor Jugador de l’any 2021. L’any 2012 i al 2006 va guanyar la Copa del Món amb la Selecció Catalana. També cal sumar als seus èxits l’any 2014 el Campionat d’Europa per Equips, on Catalunya es va proclamar campiona. La Núria Dalmau va ser campiona de Catalunya Femenina a l’any 2016.

La resta de classificació va quedar de la següent manera, subcampions Glòria Ruiz i Pau Folguera, 3ers Lluís i Marta Cucurull, 4arts Josep Ramon Portell i Soraya Lassal i 5ens David Diaz i Mª Àngels Taulats.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyador/es.

 

Resultats

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC