Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47063
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Jan Bernet Campió del Rànquing Juvenil 2023

 

El P&P Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt va acollir el 8 i 9 d’octubre la 6ª i última prova del Rànquing / Interclubs  Juvenil FCPP 2023. Hi van participar 107 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els 65 jugadors de la categoria de més nivell de joc,  la de competició el millor resultat de la prova el va fer el Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb 2 cops sota par, seguit d’un doble empat al par del camp entre Genís Alvarez (Can Cuyàs) i Hugo Fernández. Albert Capella, company de club d’ Izquierdo i Alvarez va guanyar la categoria handicap amb 42 punts. Entre els més petits els de la categoria iniciació el guanyador va ser Pablo Cardona (P&P Can Rafel).

Pel que fa a les classificacions acumulades de la categoria Competició el guanyador Absolut  del Rànquing Juvenil va ser Jan Bernet (Hcp1) amb un total acumulat de 183 punts, seguit d’ Izquierdo amb els mateixos punts, però quedant subcampió segons reglament de la competició. Kealeboga Mdluwa es el campió handicap amb un total acumulat de 210 punts, seguit de l’Emma Artigas amb 187.

Entre els joves jugadors/es de la categoria d’iniciació, els guanyadors son l’Oriol Camprubí (Can Rafel) i la Carla Roma (El Vallès) amb 56 i 55 punts respectivament. Pablo Cardona (Can Rafel) es campió handicap.

La gran majoria de participants pertanyen a un equip i a la vegada que es juga el Rànquing Juvenil, es juga l’Interclubs Juvenil on comptabilitzen els 4 millors resultats de cada equip. Els equips campions de la categoria Competició van ser Can Cuyàs amb 870 punts, Gualta Juvenil segon amb els mateixos punts i tercer Hcp1 Juvenil amb 762. Pel que fa a la categoria d’iniciació Can Cuyàs  va ser campió amb 880, segon Can Rafel Juvenil amb 766 i tercer Vallès Juvenil amb 764.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus i medalles  tots/es els campions/es.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC