Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47071
07.11.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 129 - Octubre 2023

Denis O'Sullivan i John Walsh  guanyen l'International Pairs 2023

 

El cap de setmana 21 i 22 d’octubre es va jugar l’ International Pairs al Pitch & Putt Sant Cebrià a Sant Cebrià de Vallalta al Maresme. Hi van participar 216 jugadors de diferents nacionalitats.

Es una competició que forma part del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). Es juguen 54 forats i 3 modalitat de joc per parelles, la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la foursome la més complicada i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador) i la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat).

Les parelles podien escollir jugar els primers 36 forats  entre divendres o dissabte sota la modalitat greensome i foursome. Els líders de la primera part del campionat van ser la parella irlandesa Denis O’Sullivan i John Walsh amb un total de 91 cops (17 sota Par), seguits de la parella local Xavier Ponsdomenech P&P Sant Cebrià i Daniel Giménez amb 2 cops més i en tercera posició Rafael Ramos (P&P Badalona) i Sergi Arisa (La Garriga) amb 94 cops.

Diumenge, només quedaven per jugar el últims 18 forats modalitat fourball. El millor resultat de la tercera volta de la competició el van fer els jugadors catalans Josep Flamerich i Kenneth Joseph Sweeney amb un gran resultat de 41 cops cops (13 cops sota par), seguit de l’Eric Puig / Oriol Mas i Evan Carry / Garet Walsh amb un cop més. O’Sullivan i  Walsh no van fallar i van fer 46 cops a la tercera volta que els hi va donar el títol de Campions del l’International Pairs 2023 amb un acumulat de 137 cops i unes de voltes de 43, 48 i 46 cops cada una (25 cops sota par). En segona posició va quedar Gimenez i Ponsdomènech amb 138, Ramos i Arisa tercers amb 139, Puig i Mas quarts amb 141 i Kieran Earls i Tommy Hanley 5ens amb 142.

En categoria mixta els guanyadors van ser els catalans Marta Cucurull i Pau Folguera amb 145 cops. El nivell de joc durant els tres dies de competició va ser altíssim, com es pot veure en els resultats finals.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions amb la presència del president de la FIPPA Sr Michael Murphy.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC