Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 131 - Desembre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47450
03.01.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 131 - Desembre 2023

El Pitch & Putt solidari un any més

El passat diumenge 3 de desembre a la majoria de camps de P&P de Catalunya es va celebrar un any més el Torneig Benèfic per la Marató i per Càritas

Les seus dels Tornejos Solidaris van ser Badalona, Bellpuig (Lleida), Cambrils,  Can Mascaró (La Palma de Cervelló),  Can Rafel (Cervelló), Costa Daurada (El Catllar), El Vallès (Terrassa), El Vendrell,  Franciac (Caldes de Malavella),  Gualta (Girona),  Hcp 1, La Garriga, Lleida, Lloret, Mas Gurumbau,  Mas Nou (Platja d’Aro) , Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes),  Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), Montseny (Gualba),  Platja d'Aro,  Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú),  Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló),  Sant Cebrià,  Teià,  Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i  Vallromanes.

La competició es va jugar sota la modalitat fourball, per parelles. L’objectiu d’aquest  torneig era ser solidari i cada un dels jugadors va aportar el seu granet de sorra a una bona causa, una part de l’inscripció anava destinada a Càritas i l’altre part a La Marató de TV3 que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Un cop acabada la competició es va fer l’entrega de medalles a totes les parelles guanyadores.

En total hi van participar 1.089 jugador/es i es van aconseguir 11.979 euros, dels quals 5.989,5 van destinats a Càritas i 5.989,5 a La Marató de TV3.

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC