Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Trials per l’europeu de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesNotes de PremsaNotícia id 6851
13.08.2007

Notes de PremsaTrials per l’europeu de Pitch & Putt

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació en relació als Trials per l’europeu de Pitch & Putt
Pagina nueva 1

Trials per l’europeu de Pitch & Putt

 

La selecció catalana de Pitch & Putt jugarà del 18 al 21 d’octubre el Vè Campionat d’Europa per equips a la localitat italiana de Chia, a la illa de Sardenya, organitzat per la European Pitch & Putt Association (EPPA) de la que en forma part la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

El gran objectiu pels catalans és millorar la tercera plaça obtingudaa en l’Europeu del 2005 a Holanda i intentar batre per primer cop en competició europea als Irlandesos, gesta que encara ningú ha aconseguit. Irlanda ha estat campiona d’Europa en les quatre edicions anteriors i únicament ha estat batuda una vegada en competicions oficials. Va ser Andorra qui en la IIa Copa del Món els va guanyar en semifinals de forma sorprenent.

 

Per a definir l’equip català el seleccionador Xavier Ponsdomènech ha seleccionat 16 jugadors que faran unes proves de selecció o trials que definiran els 6 jugadors que estaran a l’europeu. Les proves es faran al Pitch & Putt Platja d’Aro el 15 d’agost. A la llista hi ha els vigents campions de Catalunya individuals, tots els que han format part de la selecció en les dues copes del món que ha guanyat Catalunya i els jugadors que han demostrat millor nivell de joc en haver guanyat alguna de les proves del rànquing 2007.

 

L’equip amb més jugadors seleccionats és el de Franciac amb Jordi Salvà Julià, Joan Poch Vivola i Salvador Garangou Serarols. Amb dos jugadors hi ha els equips de HCP1 amb Jordi Serra Blanch i Agustín Redondo, l’equip de Cambrils DKV amb David Sole Marzo i Antonio Loureiro Grande i l’equip de Can Rafel amb Daniel Stuart Coleman i Jaume Pallares Calvo. La resta de jugadors pertanyen a equips que només presenten un jugadors. Són Marc Lloret Dalmau de Platja d’Aro, Jordi Saborit Floreta de Vallromanes, Fernando Cano Martos de Gualta, Ramón Carrera Gortazar de Sant Jaume, Carles Torrus Roig de Badalona, Joan Jordi Roura Plademunt de Sant Cebrià i Marc García Pintó de Fornells.

 

 

Fotografia de la IIa Copa del Món que va guanyar Catalunya en el 2006

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC