Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Can Rafel campió de Catalunya per equips

Ets a:  IniciNotíciesNotes de PremsaNotícia id 6852
09.07.2007

Notes de PremsaCan Rafel campió de Catalunya per equips

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació en relació a la finalització del Campionat de Catalunya per Equips
Pagina nueva 1

Can Rafel campió de Catalunya per equips

 

L’equip de Can Rafel (Cervelló - Baix Llobregat) s’ha proclamat per primera vegada campió de Catalunya per equips de Pitch & Putt en la tretzena edició d’aquesta competició. Ha passat a formar part del petit grup de clubs que han guanyat aquesta competició que són Vallromanes 5 cops (Vallès Oriental), Sant Cebrià 4 vegades (Sant Cebrià de Vallalta-Maresme), HCP1 2 vegades (Sant Andreu de Llavaneres-Maresme)i Roc3 1 vegada (Santa Coloma de Cervelló-Baix Llobregat). A finals de l’any passat Can Rafel ja va demostrar que optava clarament a tots els títols en joc ja que van quedar campions de la Copa Catalunya i tercers del Campionat de Catalunya per Equips-2006.

 

L’equip de Can Rafel va consolidar la seva victòria a la classificació general guanyant la darrera prova a El Vendrell (Baix Penedès) i no donant marge possible als seus perseguidors, l’equip de HCP1 i el de Gualta (Baix Empordà). L’Equip de Can Rafel va estar format en la darrera jornada per: Daniel Stuart Coleman (capità), Jaume Pallarès, Marc Fortuny, Josep Pellicer, Xavier López, Alberto Alcaraz, Enrique Jaen i Joan Pellicer. Destaca el resultat de 47 cops fets per Jaume Pallarès i Alberto Alcaraz en parelles.

 

Platja d’Aro campió de segona divisió

 

A segona divisió el campió ha estat l’equip de Platja d’Aro (Baix Empordà) que fins els darrers forats de l’última jornada jugada a Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys-Baix Penedès) va estar lluitant amb l’equip de Vilassar (Maresme). En els darrers forats va ser providencial un birdie de Núria Dalmau que va ser el cop que marcar la diferència després de sis jornades de competició. Vilassar havia fet un total de 1.318 cops i els de Platja d’Aro 1.317. Els equips de Castelló d’Empúries (Al Empordà) i Badalona B (Barcelonès) acompanyaran els de Platja d’Aro i els de Vilassar a l’ascens a primera divisió.

 

Empúries i Par 3 guanyen a tercera divisió

 

A tercera divisió est va guanyar l’equip de d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries-Alt Empordà) seguits de HC1-B de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) i de l’Orfeó Catalonia de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Els tres equips pugen a segona divisió.

 

A tercera divisió oest l’equip del C.G. Par 3 de Sant Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) va ser el guanyador de la divisió. En l’ascens a segona divisió serà acompanyat per l’equip del Torrent d’Andorra i pel de Manresa (Bages)

 

La competició ha durat de febrer a juliol en un total de 6 jornades. Han participat en les diferents divisions 84 equips amb 1.206 jugadors. De cara a l’edició del 2008 s’espera augmentar en més equips i arribar a tenir primera divisió, segona, tercera est, tercera oest, quarta est i quarta oest.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC