Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 130 - Novembre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47290
05.12.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 130 - Novembre 2023

Marta Fuster i Soraya Lassal guanyen la 

II Copa Parelles Femenines de Pitch & Putt

El dissabte 25 de novembre es ja jugar la II edició de la Copa de Parelles Femenines de Pitch & Putt al camp de La Garriga. Hi van participar 66 jugadores. Era una competició a 36 forats, els primers 18 es jugaven sota la modalitat fourball (cada jugadora juga la seva bola i s’escull el millor resultat) i els altres 18 sota la modalitat greensome (cada jugadora fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i posteriorment un cop alternatiu cada una). Va estar organitzat pel Comitè Femení de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

La millor parella de la primera volta de la competició van ser les germanes Bertran, Marta i Núria (CE P&P Sant Vicenç de Montalt) que van fer 47 cops, seguides per un doble empat a 49 cops, entre l’Anna Selva i la Maria Rosa Perez (P&P Vallromanes) i la Soraya Lassal i la Marta Fuster (Gualta) amb 2 cops més. Les jugadores van dinar al mateix camp seu de la competició, a l’aire lliure, amb sol i una temperatura molt agradable per l’època de l’any que ens trobem.

Un cop van acabar de dinar i descansar una mica al voltant de les 14h de la tarda, es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició. Entre les primeres posicions de la classificació hi havien molt pocs cops de diferència. Lassal i Fuster van tornar a fer una bona segona volta, de 50 cops que les va conduir a aixecar el títol de Campiones de la Copa Parelles Femenines de P&P 2023 amb un total de 9 cops sota par, seguides de Núria i Marta Bertran amb 3 cops més.

Hi havia premi a la classificació scratch i a la classificació handicap i va quedar de la següent manera:

Campiones Scratch: Marta Fuster / Soraya Lassal

Subcampiones Scratch: Glòria Ruiz i Isabel Rodríguez

Campiones Handicap: Núria i Marta Bertran

Subcampiones Handicap: Isabel Luque i Puri Montaña

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a les guanyadores i la jornada va acabar amb un castell de focs per totes les assistents.

 

Classificacions


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC