Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 130 - Novembre 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47292
05.12.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 130 - Novembre 2023

Xavier Ponsdomènech Campió de Catalunya Sènior FCPP 2023

El Pitch & Putt Franciac de Caldes de Malavella (Girona) va acollir la XXII edició del Campionat de Catalunya Sènior FCPP, va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El campionat de Catalunya Sènior es una competició on els participants han de tenir 55 anys o més, la competició es juga a 36 forats i sota la modalitat individual. Es diferencien sis categories, l’scratch , 1ª categoria (jugadors fins a hcp 5), 2ª categoria (jugador/es fins a hcp 13), 3ª categoria (jugador/es fins a hcp 21), categoria femenina i categoria supersènior (participants de 70 anys o més).

Hi van participar 172 jugador/es. Tots podien escollir jugar els primers 18 forats entre divendres o dissabte. El millor resultat de la primera volta el van fer el local Jesús Sabria  i l’actual Millor Jugador de l’Any Fernando Cano (Gualta) amb 3 cops sota par, seguit de l’Amador Rodríguez (Sant Cebrià) amb un cop més i en tercera posició i 53 cops van quedar Casto Vila (CE Handicap 21), Jordi Molins (Franciac), Joan Bertran (Hcp1) i Josep Ramon Portell (Gualta).

Diumenge es jugava la segona volta de la competició i a les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida, hi jugaven 72 jugadors, els millors de cada una de les categories. Els guanyadors dels segons 18 forats van ser el Manuel Alfonso (Vallromanes) i Xavier Ponsdomènech (Sant Cebrià) amb 4 cops sota par, seguit de Portell i Juan Alcázar (La Garriga) amb 2 cops més.

Un cop jugats els 36 forats va haver-hi un empat pel lloc de campió a 104 cops entre Ponsdomènech i Sabria  i es van tenir que fer un desempat a mort sobtada per decidir el nom del Campió, al forat 1 es va desfer el desempat a favor del Xavier Ponsdomènech proclamant-se Campió de Catalunya Sènior 2023, el subcampió va ser Jesús Sabria. El noms dels campions de les diferents categories van ser:

 

Campió de 1ª Categoria Josep Ramón Portell i subcampió Juan Alcázar

Campió de 2ª Categoria Jordi Azorin i subcampió Massimo Giorcelli

Campió de 3ª Categoria Jordi Pou i subcampió Carme Soler

Campió Supersènior Amador Rodríguez i subcampió Casto Vila

Campiona Femenina Emilia González i subcampiona Isabel Luque

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions.

 

Classificació


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC