Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47617
31.01.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

Inici de l’Interclubs 2024 amb victòria de l’Urgell Pitch La Trattoria

L’últim cap de setmana de gener 27 i 28 es va jugar la primera prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP / Interclubs ACPP 2024. Es una competició entre clubs membres de la Federació Catalana de Pitch & Putt

Aquest any participen 151 equips i més de 2.200 jugador/es entre totes les divisions. Es diferencien 4 divisions amb diferents grupsper  zones de joc, 1ª divisió (zona única), 2ª i 3ª divisió es diferencien dues zones a cada una, Est i Oest i a 4ª divisió hi ha 4 zones, la Nord, zona Centre Sud G1, zona Centre Sud G2, zona Centre Sud G3. Al ser un campionat per equips es combinen les dues modalitats de joc individual i parelles, en cada equip i participen 8 jugador/es 4 juguen individual i 2 parelles que juguen sota la modalitat fourball (cada jugador/a juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat). Per la puntuació de cada equip es té en compte els 3 millors resultats individuals i la millor parella.

Les seus que van acollir la primera prova aquest cap de setmana van ser Costa Daurada, Castelló Empuriabrava, Roc3 (Santa Coloma de Cervelló), Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Gualta (Girona), El Vendrell, Teià i Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt).

Els 18 equips de la màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Costa Daurada al Catllar, a Tarragona. A la classificació individual el millor resultat el van fer el Daniel Stuart Coleman (Jugadors del Vallès) i l’Antonio Alcázar (Portal del Roc – eldoctorgolf.com) amb 6 cops sota par, seguits d’un quíntuple empat amb un cop més entre, Mikael Lundberg (Curto Abogados La Pastoreta – Vilafortuny), Xavier Ponsdomènech (Sant Cebrià Blau Casa Carlos), Josep Gurillo i Josep Ramón Portell (companys de Gualta Competició) i Joel Girbau (Urgell Pitch La Trattoria).

Pel que fa a les parelles van guanyar la prova Pep O’Callaghan/ Ramón Ventura (Vallromanes A) i Felícisimo Aparicio / Josep Masachs (Portal del Roc – eldoctorgolf.com) amb 47 cops, seguits d’un doble empat entre Xavier Sales i el Jordi Uriel (Chicago Golf Club Teià) i Joan Poch / Xavier Fontanet (Franciac) amb un cop més.

Entre els 18 equips el guanyador de la prova va ser l’ Urgell Pitch La Trattoria amb un total acumulat de 203 cops i unes targetes de joc de 49, 51 i 53 cops les individuals i 50 la parella, seguit de Sant Cebrià Blau Casa Carlos i Hcp1 Team amb 204 i 205 cops respectivament.

Els equips líders de la resta de divisions son: Franciac Pitch (2ª Divisió Est), Can Rafel (2ª Divisió Oest), Sargantanes de Franciac (3ª Divisió Est), Orfeó Catalonia (3ª Divisió Oest), Gualta Tramuntana Kids (4ª divisió Nord), Montgròs Golf 22 (4ª divisió CG-1), Roc & Roll (4ª divisió CG-2) i Devils Teià (4ª divisió CG-3).

La propera cita serà els dies 17 i 18 de febrer als camps de Teià, Hcp1, El Vendrell, Platja d’Aro, Costa Daurada, Castelló Empuriabrava, Sant Cebrià, Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i Portal del Roc.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 2a Divisió Oest

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC