Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47619
31.01.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

En marxa el XVè Interclubs Femení

 

En diumenge 14 de gener es va posar en marxa la 1era prova de l’Interclubs Femení ACPP que aquest any arriba a la XVa edició. Es una competició femenina per equips de 6 jugadores. Es juga per parelles sota la modalitat fourball (cada jugadora juga la seva bola i puntua el millor resultat).

Hi ha dues zones de joc l’ Est i l’ Oest i 15 equips a cada una de les zones. Està organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la zona Est van jugar al Pitch & Putt Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt, a les 10h en punt del matí van sortir a jugar els equips millors classificats del 2023 i de cara al migdia la resta d’equips.

La millor parella de la jornada va ser la del P&P Gualta, Julie Maissongrosse i Cristina Albareda (Fem Gualta) amb 3 cops sota par, seguides de la parella local Isabel Luque i Irrene Mlatiati (Olwer Hcp1) amb un cop més i per la tercera posició va haver-hi un empat a 3 cops sota par entre Rosa Maria Iglesias / Maria Teresa Sorrosal (Handiladies Hcp1), Mª Angels Taulats / Annia Paredes (Franciac Green) i Soraya Lassal / Marta Fuster (Masnou Femení). La classificació handicap la va guanyar la parella Mireia Pardina / Ona Mañer (Handiladies Hcp1) amb 42 cops.

Pel que fa la classificació per equips lidera la taula, Masnou Femení amb 107 cops, els mateixos que Olewer Hcp1 i Les Handiladies de Hcp1 que ocupen la segona i tercera posició. Les Handiladies de Hcp1 van guanyar els 100 punts que les acreditaven com a guanyadores de la classificació handicap, seguides de Fem Gualta i Swing de Hcp1 amb 90 i 80 punts respectivament.

Els equips de la zona Oest, van jugar al Pitch & Putt El Vendrell (Tarragona) i la millor parella va ser la Consuelo Flores / Carmen Lacalle (Portal del Roc) amb 2 cops sota par, seguides de l’ Abby Nachshon / Imma Armero (Lleida Femení) amb un cop més i amb el mateix resultat i ocupant la tercera posició la Montse Artigas / Monica Riera del Vallromanes Femení A. La Marta Creus / Montse Planas (Can Cuyàs Femení) van guanyar la classificació handicap amb 48 cops.

Pel que fa a la classificació general dels equips, encapçala la taula Vallromanes Femení A amb 108 cops, segones Green Team Urgell amb 111 i terceres i els mateixos cops Portal del Roc. Can Cuyàs va líder de la classificació handicap amb 101 cops, seguit de Lleida Femení amb 103.

La propera prova serà els dies 3 i 4 de febrer al P&P Lloret pels equips de la zona Est i al P&P Can Cuyàs pels equips de la zona Oest.

 

Classificacions

Àlbum de fotos equips Interclubs Femení 

Àlbum de fotos 1ª prova Interclubs Femení zona Oest - El Vendrell 2024

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC