Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47618
31.01.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 132 - Gener 2024

Fernando Cano, Manel Roman i Núria Dalmau guanyen a Platja d’Aro

Del 18 al 21 de gener es va celebrar la 1era prova del Millor Jugador de l’Any FCPP 2024 al Pitch & Putt Platja d’Aro a la comarca del Baix Empordà. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Aquesta va ser la primera de les 10 proves puntuables del campionat, tres es juguen amb Regles i mides EPPA, cinc amb Regles i mides FCPP, el Campionat de Catalunya Absolut i Campionat de Catalunya Matxplay. Hi van participar 430 jugador/es.

Pel lloc de guanyador de la prova, va haver-hi un empat a 5 cops sota par entre el Manel Roman (Franciac) i el Fernando Cano (Gualta) actual millor Jugadors de l’Any FCPP 2023 i amb un cop més va quedar el Joan Campdelacreu (Mas Gurumbau), Joel Girbau (Urgell Bellpuig) i Alexandre Albinyana (El Vallès). Fernando Cano va rebre en el transcurs de la competició el trofeu que l’acredita com a millor jugador del 2023 i Marta Cucurull (Urgell Bellpuig) va rebre el de Millor Jugadora del 2023.

La local Núria Dalmau va ser la millor jugadora amb 2 cops sobre par, seguida de la Purificació Montaña (Hcp1) amb 2 cops més. Cano i Campdelacreu també van ser els millors sèniors i Amador Rodríguez (Sant Cebrià) el guanyador Supersènior.

Pel que fa a la categoria handicap absolut la guanyadora de la prova va ser l’Ona Mañer (Hcp1) amb un gran resultat de 47 cops, seguida de Josep Gabarró (Gualta) amb 2 cops més.  Ramón Pujol (CE Orfeó Catalonia) i el local Albert Canals (Platja d’Aro) va guanyar la categoria handicap supersènior amb 1 cops sota par.

La propera prova es jugarà els dies 8, 9, 10 i 11 de febrer al Pitch & Putt Sant Cebrià de Sant Cebrià de Vallalta.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC